Ziarul de Bacau si Chiuariu - Semnal de Bacău

luni, 15 septembrie 2008

Ziarul de Bacau si Chiuariu

Pupincuristii de la Ziarul de Bacau au inceput campania electorala si la comanda sefului Romeo Stavarache au inceput sa il ridice in slavi pe preamaretul Tudor Chiuariu, un fost ministru de justitie al Romaniei, care nu a avut boase sa il infrunte pe Basescu pana la capat.

Astfel in ultimele zile maretii ziaristi au inceput sa faca articole la comanda cu Tudor Chiuariu si mai in majoritatea este asimilat cu Romeo Stavarache.

Domn' primar de cate ori ati avut ocazia sa va intalniti cu Tudor Chiuariu pana acum 2 saptamani cand vi s-a impus sa il aveti drept candidat ?

Astfel sa enumeram in ziarul lor (versiunea online) doar 4 articole in care apare numele acestuia.

Stavarache si Tariceanu au inaugurat podul de la Serbanesti
... la pod s-a adunat puhoi de lume. Un sobor de preoti, condus de PS Ioachim Bacauanul, arhiereu-vicar al Episcopiei Romanului, pregateau masa pentru slujba de sfintire. Putin dupa ora 12.00 a ajuns premierul, insotit de primarul Romeo Stavarache, prefectul Claudiu Serban, Tudor Chiuariu, fostul ministru al Justitiei
Written on Septembrie 12, 2008

Apa calda la robinetele bacauanilor
...primarul Romeo Stavarache, cu ajutorul lui Tudor Chiuariu, consilierul primului minsitru, au obtinuit sprijin guvernamental...
Written on Septembrie 15, 2008

Tudor Chiuariu va preda la Universitatea “George Bacovia”Written on Septembrie 15, 2008


Romeo Stavarache si Tudor Chiuariu, din nou la scoala
Written on Septembrie 16, 2008

Aveti grija ince va incredeti. Ziaristi de doi bani, ani de zile i-ati hulit pe ceilalti pupin... de la Desteptarea dar se pare ca atunci cand vine vorba despre voi nu sunt aceleasi unitari de masura.

RUSINE !!!

Niciun comentariu: