Bacaul lui Stavarache - Semnal de Bacău

luni, 13 octombrie 2008

Bacaul lui Stavarache

Nu am crezut sa vad atata ne..... in primarul urbei noastre. "domnul" Romeo Stavarache.

Inainte de campania electorala pentru alegerile locale 2008, au aparut prin oras multe spatii publicitare, spatii ce au fost repede impanzite de materiale ce prezentau realizarile domnului primar, lucru ilegal deoarece nu eram inca in campanie electorala.

Imediat dupa campanie in oras au aparut alte vro zece locatii cu spatii publicitare doar pentru firmele PNL-ului : VASION si BAIXA.

Acum inainte de campania electorala generala 2008, primarul a autorizat alte vro alte zeci de locatii de panouri in municipiul Bacau, locatii pe care repede le-a impanzit cu realizarile guvernarii PNL.

ESTI UN NE... DOMNULE PRIMAR.

De ce furati startul in alegeri ?

O sa ajungeti dupa acesti 4 ani sa va alunge lumea din oras, precum a facut cu Sechelariu, degeaba faci daca toate lumea deja a inceput sa te vorbeasca pe la colturi.Nu uita "domnule" primar ca de multe ori cei din subordine nu au dorit sa autorizeze si alte firme sa isi monteze astfel de panouri, poate nu in numar la fel de mare, dar 2-3 per firma ajuta avand in vedere ca pentru un panou castigurile se ridica din publicitate la minim 100E/luna.

Am sa ma apuc sa numar panourile noi aparute in oras anul acesta si mai ales sa vedem cate dintre acestea , in timpul campaniilor electorale au fost impanzite cu materiale PNL-iste.

Sa enumeram :

- statii noi de autobuz : reclama pnl-ista in campanie, iar acum sunt pline pe jumatate, deoarece nu s-au putut cu siguranta semna contracte pe tot anul ca mde si in toamen trebuie sa va deserveasca interesele
- acel mobilier stradal , rotund sau in triunghi aparut pe centru, mihai viteza, hotel moldova, si pe la tic-tac : reclama PNL iar in rest au fost goale.
- panourile verzi aparute dupa alegeri : reclama la firme PNL (BAIXA si VASION)
- panourile maro aparute acum : reclama PNL

Cum se face ca altceva nu au pe ele. Suna foarte frumos a spaga de genu : iti autorizez amplasarea lor dar anul acesta electoral sunt ale mele.







Cum va permiteti domnule primar sa platiti din buzunarul propriu zeci de panouri in locatii centrale pentru perioade de cateva luni,cand o locatie centrala costa de la 300 Euro/luna in sus.

Urmezi dupa Secehlariu... tot cu S esti si tu... nu uita..

Niciun comentariu: