Cabanele Romsilva in Bacau - Semnal de Bacău

miercuri, 2 aprilie 2008

Cabanele Romsilva in Bacau

Azi, 02.04.2008 citeam in Ziarul de Bacau un articol in care eram instiintati ca incepand din aceasta luna se vor putea rezerva online cabane din cadrul Romsilva Bacau.

Cabanele ce se vor putea rezerva sunt cele de la
- Pralea (Cabana Pralea + Cabana Bradul ) - vezi Cabana Pralea , comuna Caiuti
- Intarcatoarea - vezi cabana Intarcatoarea (a doua din lista)
- Fantanele -dispune de 8 camere unele dintre ele cu grup sanitari propriu si televizor, vezi cabana Fantanele (a treia din lista)
- Darmanesti

In cadrul articolului este mentionat si o adresa de site : "pe pagina de internet rezervata acestei sectiuni, www.romsilva-turism.ro" insa din pacate acest website nu exista. La o simpla cautare pe www.rotld.ro pentru a vedea daca acesta este macar un domeniu existent aflam cu stupoare ca el nici nu exista.

Nu ma mai mira nimic, ca si cu multe alte ocazii articolele din Ziarul de Bacau nu sunt foarte bine documentate.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Tu ai acea atitudine tipica lui Gica Contra. Problema domeniului pe care tu pretinzi ca nu exista e a Romsilva, institutia care a informat presa de existenta lui, si nu Ziarului de Bacau. Te invit, asadar, sa nu te mai informezi din ZDB, daca tot vomiti peste tot locul.

Anonim spunea...

Da recunosc ca citesc ZDB zilnic, insa nu este problema mea ca de multe ori articolele nu sunt bine documentate sau ca sunt cu inclinatii.

Tind totusi sa cred ca cel ce a scris articolul, a incercat macar sa intre pe acel site pentru a se convinge si el de veridicitatea celor afirmate.