Ziarul de Bacau in campanie - Semnal de Bacău

duminică, 14 septembrie 2008

Ziarul de Bacau in campanie

A inceput din nou campania electorala. Drept urmare cei de la Ziarul de Bacau au inceput din nou sa afiseze doar comentariile moderate. Astfel cenzura celor de la PNL continua si in aceasta campanie electorala.

Voi incerca aici sa postez comentariile pe care le voi face si pe site-ul www.ziaruldebacau.ro

1. Articol "Apa calda la robinetele bacauanilor"



Vai de-acuma incepeti sa il urcati in slavi pe Chiuariu ? alt loc pentru pupat ? Oare cand o sa va saturati sa va aplecati doar in anumite directii. Daca el are meritul de a face lobby pentru ca din banii nostri ai tuturor sa se plateasca incapacitatea unor persoane de a gestiona CET-ul , si mai ales de a ii sprijini pe acei putini ce nu isi platesc datorii, voi aveti meritul de a sustine aceasta cauza.

Muncim multi pentru a sustine ineficienta si saracia la care au ajuns unii datorita starii economice, care creste, dar odata cu aceasta crestere apare si discrepanta dintre diversele clase muncitoare. Daca pana acum cativa ani era de “inteles” ca lumea nu avea bani sa isi plateasca facturile, acum in aceste vremuri cand primarul Stavarache se lauda in campania electorala ca somajul este aproape 0% in Bacau, populatia sa aiba totusi salarii de mizeria din care sa nu isi permita sa plateasca intretinerea.

Si grupul ala maret de cogenerare cand va intra in functiune ? Sau si in aceasta iarna vom trai pe vechiul sistem ?

Un comentariu:

kristofer93 spunea...

Ce sa spun, in Desteptarea nici macar nu sunt articolele complete.