Coduri de alerta in caz de ninsoare - Semnal de Bacău

luni, 6 februarie 2012

Coduri de alerta in caz de ninsoare

Tot aud ba cod galben ba portocaliu, insa pe timp de iarna nu am auzit pana acum de cod ROSU. Am citit undeva ce ar tb sa fie pentru cod rosu insa stau si ma intreb cand un oras precum Bucurestiul sau chiar cum este Urziceniul  mai noi, Ramnicu Sarat sau Buzau sau Focsani este blocat din toate directiile pe zona respectiva ce cod ar trebui ?

Stau si ma mai intreb ce i-ar trebui prefectului astfel incat sa dea un ordin prin care si utilaje de la societatile private (sa fie adaptate ) care nu au contracte de deszapezire , sa fie puse la treaba si sa elibereze drumurile ? In Bacau stau si ma gandesc la cei de la ARA care au zeci de camioane buldozere si alte utilaje care cu siguranta ar putea fi puse la treaba. Cu siguranta astfel de utilaje mai sunt si la alte societati, persoane fizice.
Oare comandamentultul pentru situatii de urgenta are o situatie clara cu toate utilajele care pot fi puse la treaba de catre autoritati ?

Ma uitam acum dimineata ca prin oras e jale. Nu conteaza ca eu am reusit dupa jumatate de ora de dat la  lopata sa ies intr-o strada principala, ca sa ajungi al destinatie este un calvar. Oare care este numarul total de utilaje folosite la deszapezire in municipiul Bacau.

Oare a vazut cineva pana la aceasta ora 08.15 vre-un trotuar curatat ?

Niciun comentariu: