Razboiul Stavarache - USL - Benea - Semnal de Bacău

luni, 7 februarie 2011

Razboiul Stavarache - USL - Benea

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca "nu va preda niciodata Bacaul mafiei lui Hrebenciuc". "Respect vointa partidului, dar o spun raspicat ca nu voi preda niciodata Bacaul, pentru care am luptat foarte multi ani cu ei, din nou mafiei lui Hrebenciuc.
Daca vrem sa avem viitor, trebuie sa nu uitam cine au fost Sechelariu, Iacobov si chiar Hrebenciuc. Toti au fost pesedisti si chiar mai sunt in functii politice sau le influenteaza, indirect'', a declarat presedintele PNL Bacau, Romeo Stavarache
Dupa 2 zile Viorel Hrebenciuc a spus "Alianta va functiona pentru ca este mai presus de vointa d-lui Stavarache sau a mea. Este o alianta la nivel national, cu obligativitatea conform protocolului de a functiona si in teritoriu. In principiu, dl Stavarache va fi candidatul Uniunii la primaria municipiului Bacau, lucru cu care sunt de acord, si n-am de gand sa candidez la Consiliul Local Bacau, asa cum unii din consilierii domniei sale afirma, iar dl Dragos Benea va fi candidatul Uniunii la presedintia CJ. De altfel, atat dl Stavarache cat si dl Dragos Benea conduc detasat in sondaje, avand oricum prima sansa"

De ce aceste declaratii ?

Cu siguranta Stavarache va juca in continuare cartea liberalismului bacauan sperand sa il inlature pe Dragos Benea din functia de candidat la Consiliul Judetean Bacau. Astfel cu siguranta va incepe o campanie de denigrare a acestuia care sa ii erodeze imaginea cu speranta ca in pragul viitoarelor alegeri pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean Bacau un membru PNL sa treaca pe primul loc in sondaje, iar in acele momente sa ceara imperativ ca respectivul candidat sa fie si cel al aliantei USL.

Voi ce parere aveti ?

Niciun comentariu: