impresii Salina Tg Ocna - Semnal de Bacău

joi, 3 septembrie 2009

impresii Salina Tg Ocna

zilele trecute am revizitat, dupa multi ani, salina din Tg Ocna. Nu mica mi-a fost mirarea cand am observat destule schimbari atat inmodul de organizare al celor dinstaff dar si schimbari in ceea ce priveste modul de petrecere a timpului liber in interiorul salinei.
acum va puteti delecta pe langa ping-pong,fotbal si minibiliard si cu urmatoarele. Topogan gonflabil jocuri pe calculator , flipper , jocuri mecanice internet wireless sau inchiriat un calculator cu ora. Din pacate in momentjul in care am fost punctulcu acces wi-fi gratuit nu functiona.
Pe langa toate aceste lucruri bune trebuie amintit si faptul ca interiorul salinei cei de la orange au montat o antena gsm pentru a avea semnal. Sunt curios ce efect au undele in acel spatiu inchis. Lucrul cel mai neplacut insa este efectul noxelor ce nu au fost evacuate din subteran. pe langa faptul ca autobuzele ce transporta turisti nu sunt autobuze electrice pentru a nucreste in subteran concentratia de noxe, ininteriorul salinei ajung si firme de distributie, cu produse alimentrare cu autoturime ce poate nu au o emanatie a dioxidului de carbon foarte mice.

p.s. Nokia n97 post

Niciun comentariu: