Constantin Draganuta - candidat - Semnal de Bacău

luni, 24 noiembrie 2008

Constantin Draganuta - candidat

Imi aduceam aminte zilele trecut ca Dl. Constantin Draganuta avusese nush ce functie prin FPS Bacau iar azi mi-am facut putin timp sa vad exact si am aflat ca a avut functia de PRESEDINTE al FPS Bacau in perioada 1996-2000, perioada in care o mare parte din economia Bacauana a fost privatizata, privatizari din care au aparut unele persoane destul de instarite.

Astfel avem urmatoarele privatizari ce au avut loc in perioada 1996-2000

- Rafinaria Darmanesti
- SC Cotidian SA Bacau
- SC Robinete Industriale SA - privatizata catre Perino Baraga, aceeasi persoana detine acum si hotel Central din Bacau, hotel privatizat in aceeasi perioada. Cine isi aduce aminte ca in fiecare campanie electorala pe hotel Central erau doar afise PDL ? Oare de ce ? Cine a observat ca pe podul de la iesirea din Bacau (spre Bucuresti) la alegerile locale 2008 cat si la aceste alegeri sunt 2 afise mari cu PDL ? Oare de ce ? Acel pod este proprietatea Robinete Industriale.
- Onedil SA Onesti (Ovidiu Budeanu si Gheorghe Chelmusau) - Ovidiu Budeanu a devenit cunoscut bacauanilor mai ales prin faptul ca este cel ce detine Motel Magura,Prodbac si Arena Mall din Bacau( pe locul fostei fabrici de incaltaminte Partizanul - Cotidian Sa alta privatizare din perioada Draganuta)
- Alimex si Meta-Tex Combac, doua unitati care aveau in patrimoniu o buna parte din spatiile comerciale din municipiul Bacau; O mare parte din aceste spatii comerciale au fost insusite de catre apropiati ai lui Constantin Draganuta prin diverse firme , firme in care la momentul actual insusi Constantin Draganuta detine actiuni
- hotel Moldova,
- hotel Decebal, (Cezar Ivanov fiul actualei primarite PDL din Targu Ocna, care detine hotel Trotus in Targu Ocna )
- hotel Bistrita
- hotel Central (acelasi proprietar ca la Robinete Industriale)

si lista ar putea continua.

p.s. nu va avea niciodata votul meu.

Niciun comentariu: