Campanie electorala - Semnal de Bacău

sâmbătă, 8 noiembrie 2008

Campanie electorala

Observ ca in sfarsit a inceput campania electorala in ceea ce priveste outdoor-ul si in municipiul nostru. Din pacate dubiile ce le aveam cu privire la anumite spatii de publicitate outdoor mi-au fost confirmate de catre cei de la PNL Bacau. (vezi articol).

Astfel avem un Bacau unde mai toate spatiile publicitare au fost obtinute de catre cei de la PNL. Cred ca am sa incep sa le numar cu cateva zile inainte de alegeri, si sa fac asa o estimare cam cat ar fi costat toate acele materiale promotionale(outdoor) de pe raza municipiului Bacau.Cu siguranta miliarde... bani care pana la urma trebuiesc scosi de undeva.

Pana acum cei de la PNL practic au impanzit orasul cu afise de tipul 4x3 sau chiar pe cladiri, la dimensiuni impresionante.Sute de metri patrati cu chipurile candidatilor de la PNL. Sincer poate nu mi s-ar parea atat de multe daca si contracandidatii acestora ar fi aparut si ei pe ici pe colo, ca sa faci o comparatie, insa cand vezi in outdoor 90% PNL, 9.9% PDL si 0.1% PSD iti pui totusi unele semne de intrebare:
- oare cei de la PSD chiar nu mai au fonduri pentru sustine o campanie outdoor ? Inteleg ca sunt candidati noi precum Dunava, Zaharia, Stoica, dar totusi e si Dna Clivetti care are ceva exeperienta pe la Bucuresti si care cred ca ar fi putut sa se fi implicat ceva mai mult pentru imaginea dansei pe plan local.
- oare cei de la PDL au pierdut startul ? oricum si eu sunt prezenti mai ales cu afisaj in geamurile spatiilor comerciale detinute de catre acestia (firme ale Dl-ui Draganuta sau a apropiatilor acestora)
- oare cei de la PNL au avut cea mai buna strategie astfel incat au contractat cu ffff mult timp inainte toate spatiile publicitare ?

Oricum bravo celor de la PNL pentru imaginea creata desi totusi parca este exagerata.

Bafta in alegeri tuturor candidatilor.

Niciun comentariu: