Scoala Mihai Dragan - teren sport - Semnal de Bacău

joi, 12 iunie 2008

Scoala Mihai Dragan - teren sport

Scriu acum aici deoarece nu imi este clara situatia terenului de sport de la scoala Mihai Dragan (fost Sc nr 11 Bacau) din cartierul Miorita.

Astfel din ceea ce imi aduc aminte acum aproximativ 2 ani, terenul de sport a fost inchiriat unei asociatii pentru a moderniza acest teren de sport cu suprafata sintetica, moment din care acel teren de sport a devenit "privat" accesul pe acesta facandu-se doar contra cost. Problema care apare este urmatoarea de ce pe fostul amplasament al terenului de sport s-a construit direct suprafata sintetica, astfel elevii scolii fiind privati de a face sport in aer liber, in loc sa se concesioneze respectivei asociatii suprafata necesara exact langa acel teren, mai ales ca in curtea scolii era loc necesar pentru acest lucru. Sa exemplificam prin imagini:

1. Inainte de a se moderniza terenul de sport

2. Situatia actuala

3. Situatia propusa.


Cel mai mare semn de intrebare este urmatorul.

Anul acesta prin diverse proiecte ale municipalitatii mai multe terenuri de sport ale scolilor de pe raza municipiului Bacau au fost modernizate, gardurile fiind refacute, fiind inlocuite portile sau cosurile pentru terenul de basket. (HCL din 15.08.2008 - vezi hotararea)Pe aceasta lista se regaseste si scoala Mihai Dragan ce a reusit sa atraga fonduri in valoare de 134.319 RON (1.343.190.000 LEI) pentru urmatoarele lucrari:

390 mp suprafata sintetica
82 ml suprafata gard
2 panouri de basket
2 porti de handbal.

INTREBARE : banii sunt pentru lucrarile de acum 2 ani, sau pentru care lucrari ?

In aceeasi hotarare a CL se regasesc in anexa si 108 ml de gard pentru terenul de sport din curtea liceului sportiv. Eu intreb. Care GARD ?

Niciun comentariu: