Gepex Park - Teapa bacauanilor - Semnal de Bacău

joi, 12 iunie 2008

Gepex Park - Teapa bacauanilor

Stiati ca in anul 2006 a fost concesionat de catre Primaria Bacaul - Strandul Tineretului din Bacau catre firma GEPEX, firma patronata de Giga Vlasie (un apropiat al primarului Romeo Stavarache) ?


Situatia inainte de concesionare :



Stiati ca valoarea concesionarii este de 50.000 RON / an ?
O suma modica pentru suprafata de aproximativ 34.000 mp

Stiati ca in contractul de concesiune se precizeaza ca "Durata de realizare a investitiei este de maximum 18 (optasprezece)luni de la data eliberarii autorizatiei de construire ?
Pana acum nu au fost finalizate lucrarile

Stiati ca prin contract concesionarul se obliga sa :
- modernizeze bazinele de inot
- amenajeze si modernizeze spatiile verzi din incinta obiectivului
Pana acum nu au fost modernizate bazinele de inot, nu a fost amenajat spatiul verde, din contra suprafata acestuia s-a micsorat datorita terenului de fotbal acoperit si a parcarilor.


Situatia in momentul de fata.



Zona rosie : cladiri
Zona gri : betoane
Zona verzui : teren de fotbal acoperit, teren de fotbal sintetic.

Stiati ca : Avizul tehnic ce a dus la modificarea obictului de activitate prin adaugare de centru integrat de afaceri si alte baliverne este aprobat de doar 3 membri ai comisiei, mai exista 4 abtineri si 3 voturi neexprimate ?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sefu' de la gepex a zis ca cica termina bazinele in anu asta pe la vara...

Anonim spunea...

Eu am fost saptamana trecuta pe acolo si am vazut o singura macara care lucra, iar bazinele aratau jalnice. Cel de sarituri era practic taiat in doua pe partea dinspre celelalte bazine.

Dau o naveta de bere daca anul acesta vom avea ocazia sa facem o baie acolo. Cel putin pentru faptul ca mai pleaca "piscinarii" de la bazinul de inot