Se asfalteaza ....iar - Semnal de Bacău

joi, 1 septembrie 2011

Se asfalteaza ....iar

Cred ca am fost deja mult prea obisnuiti cu asfaltarile ce au loc prin municipiul Bacau . Sa luam drept exemplu strada Vasile Alecsandri.
1. 15 Martie 2010 - Amplu program destinat carosabilului din municipiul Bacau - suntem anuntati ca
Etapa a doua, marea asfaltare
A doua etapa, care este programata sa inceapa din luna mai, va cuprinde asfaltarea mai multor strazi din municipiul Bacau. “Se vor executa lucrari de aproximativ 10 milioane de lei (100 de miliarde de lei vechi) pe aproximativ 30 de strazi. Asfaltarea se va face cu material care se foloseste la pistele de aeroport”, mai sustine Ionut Tomescu. Printre strazile pe care se va lucra se numara Stefan cel Mare, Aprodu Purice, Vasile Alecsandri, Mihai Viteazul, Carpati, Garii, Bradului, Ionita Sandu Sturdza, Chimiei, Razboieni sau 22 Decembrie.
2. 1 Septembrie 2011 - Se asfalteaza strada Vasile Alecsandri: vineri si simbata circulatia va fi inchisa pe acest tronson
Circulatia rutiera pe strada Vasile Alecsandri va fi întrerupta în zilele de 2 si 3 septembrie (vineri si simbata) pentru executarea lucrarilor de asfaltare a carosabilului. Pe aceasta strada lucrarile de montare pavele rezistente trafic intens sint finalizate în proportie de 95%.
Oricum parca si inainte de 2010 au mai fost asfaltari pe acea strada.

Niciun comentariu: