Quartek Group Bacau - recidiveaza - Semnal de Bacău

vineri, 19 august 2011

Quartek Group Bacau - recidiveaza

Citeam deunazi Ziarul de Vrancea si am dat peste o stire despre o firma din Bacau. (vezi stirea). Nu am scris deoarece ma asteptam ca cel mult a doua zi sa fie scris si pe la noi nu de alta dar parca tineam minte ca mai fusesera ceva incidente cu aceasta firma. Se pare insa ca nimeni din presa din online nu a scris asa ca fac eu un mic review.
1 Iunie 2010 : Explozie ucigasa la Bacau "Un om a murit şi un altul a fost grav rănit, după ce un rezervor al societăţii Quartek Bacău a explodat, în această dimineaţă."  - vezi link
18 Iulie 2011 : Flagrant DNA Bacau la Adjud: Coruptie cu otravuri : "Joi seara Neculai Liche, angajat al firmei Quartec Grup SRL Bacau, specializata in preluarea, transportul si eliminarea deseurilor periculoase si nepericuloase, a fost prins de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Bacau in urma unui flagrant la rampa de gunoi de la Adjud chiar cind acesta urma sa deverseze circa 23 de tone de emulsii uzate (deseuri lichide periculoase)". - (vezi link)
Asteptam sa vedem presa de la noi ce scrie.


UPDATE 24.08.2011 : Se pare ca cei din Desteptarea au preluat si ei subiectul de la cei din Ziarul de Vrancea. Azi Desteptarea deschide cu "Firma din curtea CET Bacau, prinsa in flagrant cand deversa 23 de tone de deseuri periculoase". 

Niciun comentariu: