Biciclete, role si copii - Semnal de Bacău

sâmbătă, 30 aprilie 2011

Biciclete, role si copii

Parca in Parcul Cancicov era impusa o regula prin care nu era permis accesul cu role sau biciclete. Cel putin anul trecut stiu ca o echipa de gardieni patrula mai in fiecare zi, atentionand pe cei in culpa despre acest lucru.
Se pare ca datorita taierilor bugetare Primaria Bacau nu isi mai permite sa ofere bacauanilor linistea si sigunranta (in trafic) de care au nevoie atat pentru ei cat mai ales pentru copiii lor.
Azi, intr-o zi extrem de calduroasa mi-a fost dat sa vad zeci de tineri cu role, unii dintre ei deplasandu-se cu viteze ametitoare, si alte zeci cu biciclete. Inteleg bicicletele pana la o anumita varsta, insa sa vezi tineri peste 14 ani prin parc este chiar culmea.
Cine stie, poate cei din cadrul Primariei se vor sensibiliza si vor actiona, mai ales pentru zilele de weekend.
Sper ca acest grad de sensibilizare sa fie la fel de mare precum cel avut in momentul in care au autorizat inca cateva activitati comerciale pe raza parcului Cancicov.
Astfel, daca anul trecut aveam :
- chiosc American Donuts
- chiosc inghetata
- chiosc inchiriat masinute
- chiosc Wurstel
- zona de agrement gonflabila de langa fantana arteziana (mi se pare o mare stupiditate avand in vedere ca blocheaza accesul pe una din cele mai mari alei, alee care era si insorita mai ales spre seara cand se lasa frigul)
- zona de agrement de la scranciobe (masinute, trenulet, caluti, zona gonflabila : apropo a primit cineva in acea zona bon fiscal ? ce fac inspectorii fiscali ? )
Anul acesta au mai aparut :
- un chiosc cu gogosi americane (cred ca cel de anul trecut nu mai facea fata)
- un chiosc de lemn similar celui din Parcul Trandafirilor inca nefunctional dar cu siguranta tot gogosi....
- un chiosc de lemn in apropierea zonei cu scranciobe.

Parca in campania electorala se promitea un parc de agrement  mai normal (zona pentru role speciala), insa a fost doar un fasssss. Am mai amintit aici

p.s. se pare ca la Maternitatea Bacau lucrarile de modernizare sunt in toi, cel putin asa pare cand arunci o privire din parc

Niciun comentariu: