Atentie PSD (USL) - Semnal de Bacău

duminică, 17 aprilie 2011

Atentie PSD (USL)

Daca PSD-ul se va baza pe acel sondaj cu 60% pentru candidatul lor pentru functia de presedinte al CJ Bacau si nu va lua deja masuri concrete de mentinere a acelor cifre din sondaj, atunci vor fi unele rezultate supriza la alegerile de anul viitor.
Pe ce ma bazez cand afirm acest lucru  :
1. Stavarache a zis ca ei il vor sustine pe Ionel Palar
2. Dupa cum prezinta (http://www.aghiuta.com/)cei de la PNL au inceput s aimparta unii fluturasi prin judet http://www.aghiuta.com/stavarache-a-inceput-campania-pentru-palar/
3. La nivelul judetului Bacau, atat timp cand Stavarache e in PNL nu va fi semnat un protocol USL. Daca cumva Stavarache pleaca spre PDL atunci USL-ul la nivelul judetului va fi doar PSD ceea ce va fi foarte greu pentru functia de presedinte al CJ Bacau.
4. un fel de PS. - nush unde a disparut Crin Antonescu in ultimele zile ca nu l-am mai vazut sa apara cu vro declaratie publica. I-o fi inchis careva gura ? Se gandeste ca USL-ul este o mare greseala si va dori sa ramana doar cu cei de la PC ? Oricum despartirea PC-ului (prin aportul Antenelor si nu numai ) fata de PSD este o grea lovitura pentru cei de la PSD (daca ar fi ramas impreuna PSD+PC ganditi-va numai cata economie s-ar fi facut la materialele de campanie)

Niciun comentariu: