Oare asa era si pe vremea odiosului ? - Semnal de Bacău

miercuri, 27 octombrie 2010

Oare asa era si pe vremea odiosului ?

2 articole

http://www.pesurse.ro/2010/10/26/preedintele-la-un-pas-de-a-institui-starea-de-ased.html
http://www.evz.ro/detalii/stiri/sindicatele-acuza-tentative-de-blocare-a-mitingului-910405.html

Citand e cam asa :

"Alarmă de Grad ZERO în Bucureşti şi Ilfov şi alarmă de Grad UNU în toată ţara în cadrul Poliţiei şi Jandarmeriei. Asta ca urmare a unui ordin semnat în cursul serii de ministrul de Interne. Ştirea a fost confirmată şi de liderii din sindicatele poliţiştilor. "Toată lumea va lucra până la ora 22.00 toată lumea va lucra mâine", mi-a spus un chestor din MAI.
În alarmă sunt şi cei de la SRI, SIE şi STS, iar toate efectivele SPP sunt consemnate în cazărmi şi la obiective.
Instituţiile de stat au dat şi ele instrucţiuni prin care salariaţii au primit sarcini şi timp de lucru suplimntar mâine.
Instituţiile din subordinea Ministerului Transporturilor au primit ordine să blocheze deplasările spre Bucureşti. ARR va opri autocarele şi microbuzele, iar CFR-ul va obstrucţiona deplasarea garniturilor spre Capitală."

sau

Invoirile şi participarea la miting, interzise
"În conformitate cu precizările primite în teleconferinţa din 26.10.2010 de la ora 9.30, organizată de SC FISE Electrica Serv SA cu toate sucursalele, vă transmitem mesajul Directorului General al Filialei prin care SE INTERZICE salariaţilor din SC FISE Electrica Serv SA, implicit SISE Electrica Moldova, participarea în data de 27.10.2010 la mitingul de la Bucureşti organizat de Federaţia Sindicatelor Univers, dat fiind faptul că în această perioadă este în dezbatere acţiunea de disponibilizare la nivel de SC FISE Electrica Serv SA, acţiune foarte importantă pentru viitorul filialei şi implicit al fiecărei sucursale în parte", se arată în documentul făcut public de cei de la BNS.
"
cu siguranta la miting vor fi doar vro 15.000 de oameni

Niciun comentariu: