1TV Bacau, baga strambe - Semnal de Bacău

vineri, 18 septembrie 2009

1TV Bacau, baga strambe

Zilele trecute Traian BASESCU a fost prezent in judetul Bacau ocazie cu care a vizitat Rafo Onesti , ELMET International dar si Aerostar Bacau. La Aerostar au fost prezenti pe langa cei din staff-ul PDL, prefectul Dorian POCOVNICU si presedinte Consiliului Judetean Bacau Dragos BENEA.

Imediat cei de la 1TV Bacau, post de televiziune patronat de apropiati ai primarului Romeo Stavarache a scos o stire "Campanie PSD pentru Basescu" sugerand ca cele doua oficialitati ale judetului au fost prezente acolo pentru a participa la o sedinta foto.

Din cate tin eu minte Traian Basescu inca este presedintele Romaniei fapt pentru care nefiind o serbare campeneasca la care sa fi fost (ne)invitat ma face sa cred ca a fost prezent in judet in calitate de presedinte al Romaniei. Pare normal ca oficialitatile judetului sa fie prezente la unele intruniri cu acesta mai ales ca astfel ar putea sa ii prezinte presedintelui unele doleante de pe plan local. Nu cred ca a fost doar o campanie de imagine asa cum sugereaza lingaii PNL-ului.

Dar ce poti cere de la cele 2 mari trusturi de presa 1TV Bacau respectiv Ziarul de Bacau atunci cand aplica reguli clare de cenzura si de stiri contrafacute. In tandem cu cei de la 1TV Bacau, azi cei de la Ziarul de Bacau (probabil in lipsa de alte mari subiecte de pe plan local) bat iarasi apa in piua pana "intelege" lumea ca de fapt Basescu a facut pact cu Sechelariu reintregindu-se astfel FSN-ul. Numai o minte bolnava mai poate crede ca cei de la PDL si PSD s-ar putea intelege. Sa nu uite cei de la PNL Bacau, ca in ultimii ani din guvernarea trecuta la nivel central a functionat foarte bine o alianta PNL-PSD.

Ce se va intampla domnule Stavarache daca cei din PNL (nivel central) dupa urmatoarele alegeri vor opta pentru o alianta cu PSD-ul avand in vedere colaborarile din trecut ? Va da-ti demisia si din PNL ca mde dumneavoastra nu puteti sa faceti niciodata alianta cu PSD-ul ?

Niciun comentariu: