S-a mai dus un proiect al primariei - Semnal de Bacău

miercuri, 1 iulie 2009

S-a mai dus un proiect al primariei

Primaria Bacau a aplicat anul trecut pentru unele fonduri europene pe "Domeniul Major de Intervenţie 2 Dezvoltarea şi Cresterea Eficienţei Serviciilor Publice Electronice Moderne - Operaţiunea 3.2.1 "Susţinerea implementării de soluţii de e-guvernare şi asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar" cu proiectul "CREŞTEREA VIZIBILITĂŢII CĂTRE CETĂŢENI A ACTIVITĂŢII PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI BACĂU ŞI IMBUNĂTĂŢIREA SERVICIILOR CĂTRE ACEŞTIA PRIN INTERMEDIUL UNUI SISTEM INFORMATIC PENTRU FURNIZAREA DE SERVICII PUBLICE ONLINE"

Dupa cum ne era prezentat proiectul prin Ziarul de Bacau se parea ca acesta va fi un proiect de succes :

19 Ianuarie : Noi servicii publice online pentru cetatenii Bacaului
18 Martie : Bacauanii vor avea infochioscuri cu activitatea Primariei Bacau
19 Martie : Cetatenii vor putea obtine informatii de la Primaria Bacau on-line

Se pare insa ca proiectul a obtinut un numar de 64 puncte ceea ce il situaeaza pe locul 89 dintr-un total de 101. Poate data viitoare vor avea mai mult succes. Oricum suma cred ca era destul de mare pentru ce se dorea a se realiza.

Pe aceeasi linie de finantare a aplicat si Consiliul Judetean Bacau cu proiectul "Sistem informatic integrat pentru eficientizarea comunicării cu cetăţenii şi a fluxurilor de activităţi din administraţia publică locală" proiect ce a obtinut 81 de puncte ceea ce il situeaza pe locul 19 dintr-un total de 101. Din pacate pentru cetatenii judetului nici acest proiect nu a primit finantare.

Oricum PDL-ul si-a tras partea leului ;)

Niciun comentariu: