Politica - Semnal de Bacău

vineri, 16 ianuarie 2009

Politica

Anul ce tocmai a trecut a fost an electoral. Mai toate deciziile luate la nivel inalt sau la nivel local au avut in iz politic, deoarece acestea trebuia sa aduca voturi partidelor sau sa aduca anumite fonduri de campanie anumitor candidati( asta cu fondurile cred ca este doar o supozitie ).

Oricum anul a trecut, au trecut si alegerile iar toata lumea asteapta unele masuri mai concrete, avand in vedere aceasta criza mondiala (doar pentru anumite categorii ale populatiei).Chiar deunazi aflandu-ma intamplator intr-un birt dintr-o intersectie sateasca mi-a fost dat sa audc um fac cei de la tara politica, cum si cei de acolo asteapta unele masuri concrete, si mai ales asteapta sa dispara toate aceste certuri politice pentru functii. Se pare ca nu numai noi orasenii suntem satui de politica dar si cei din mediul rural sunt.

Poate pe plan judetean astazi-maine se va clarifica cine ce si cum iar de luni o sa avem si noi prefect (se pare ca va fi Dorian Pocovnicu PSD - asta daca nu cumva apare o rasturnare de situatie). Dupa prefect vor urma unele mici razboaie pentru alte functii ale unor institutii dupa care SPER ca economia va incepe din nou sa functioneze, vom avea buget pe plan national si imediat dupa si buget pe plan judetean, si local iar totul va incepe sa mearga. Mai usor pentru ca mde e buget de austeritate dar totusi va incepe sa mearga.

Niciun comentariu: