Spam electoral - comentarii - Semnal de Bacău

vineri, 28 noiembrie 2008

Spam electoral - comentarii

Dupa cum precizeaza Zoso intr-un articol (vezi detalii) a aparut un mesaj conform caruia PSD-ul ar fi batutu palma cu cei de la PDL.


S-a decis viitorul Guvern: PSD-PD-L, cu Mircea Geoana prim-ministru
Presedintele Traian Basescu, liderii PD-L si PSD au cazut, joi noaptea, la o intelegere privind viitoarea formula de guvernare.
Potrivit unor surse apropiate PD-L, seful statului si liderii acestui partid au acceptat cedarea postului de prim-ministru presedintelui PSD, Mircea Geoana, in timp ce Cabinetul va prezenta un echilibru numeric intre cele doua partide creditate in sondajele de opinie ca obtinand scoruri foarte apropiate.
Sursele citate sustin ca, la intalnirea care a avut loc la Vila Lac 2, au participat din partea PD-L Emil Boc, Adriean Videanu si Vasile Blaga, in timp ce PSD a fost reprezentat de Mircea Geoana, Cristian Diaconescu si Miron Mitrea.
A fost de fata si directorul Serviciului Român de Informatii (SRI), George Maior, fost membru PSD, considerat ca fiind omul de legatura dintre Traian Basescu si liderii social-democrati.

Cele doua parti au convenit, potrivit surselor citate, si asupra modului in care noua alianta de guvernare va fi prezentata opiniei publice. Presedintele va invita la negocieri cele doua partide, pentru formarea unui "guvern de criza", pe baza unui plan economic comun, axat pe masuri de urgenta, in favoarea categoriilor sociale defavorizate (someri, persoane cu venituri mici), cele mai afectate de criza economica.


Acest mesaj ar putea veni doar de la PNL din urmatoarele considerente :
- vor mai multe voturi amenintand ca mde PSD-ul ajunge la guvernare alaturi de PDL, astfel ei vor urca ceva procente care la unele propuneri legislative vor pune probleme guvernului.
- zvonul ar putea fi adevarat iar acum sunt suparati ca au ramas pe afara, mai ales ca cei de la PNL ar fi fost "trocul" politic pentru PSD sau PDL-ului dupa alegeri. Probabil nu mai au clienti pentru serviciile prestate si a aparut frustrarea.

Niciun comentariu: