Sedinta de CJ - Semnal de Bacău

miercuri, 15 octombrie 2008

Sedinta de CJ

Sedinta de Consiliu Judetean de azi 15.10.2008 cred ca a fost cea mai scurta sedinta din istorie. Doar 55 minute

De remarcat :
1. Toate proiectele au trecut pe banda rulanta
2. Cei de la PSD au avut obiectii la felul in care PNL-ul si PDL-ul ii exclud din orice comisie si consiliu de administratie.
3. Vicele Palar a incercat sa dreaga busuiocul, insa degeaba, exemplele au fost concludente
4. Remarca domnului Cautis cu referire la proiectul de conferire a unor merite respectivului om de cultura, au fost bune, poate pe viitor si alte personalitati bacauane vor fi recunoscute prin diverse diplome si distinctii pe timpul vietii si nu postmortem, asa cum a facut primaria cu Dan Botezatu.
5. Asteptam cu nerabdare urmatoare sedinta, cand se vor discuta minim 2 puncte tari ce in trecut au starnit tensiuni :
- Spitalul Municipal Moinesti
- Ghiozdanul premiantului
6. S-a venit iar cu propunera ca sedintele sa se tina mai devreme. Sincer mie imi convin deoarece de obicei ajung dupa orele 19:00 acasa, si decat sa le vad in reluare cand deja aflu ce si cum a fost la ele, prefer sa stau tarziu in noapte. In mod normal nu cred ca o sedinta ar trebui sa dureze mai mult de 2 ore. Doamna consilier de la Comanesti pe moment este in inferiorioritate deoarece este din Comanesti, insa cred ca procentul cetatenilor ce sunt acasa la orele 13:00 14:00 sa urmareasca in direct emisiunea este foarte mic comparativ cu cei ce stau in miez de noapte la televizor.

Niciun comentariu: