Viceprimar Bacaul - Dragos Luchian - Semnal de Bacău

luni, 7 iulie 2008

Viceprimar Bacaul - Dragos Luchian

Saptamana trecuta (vineri 4 Iulie 2008), la sedinta de constituire a Consiliului Local Bacau, cei de la PNL au venit cu o propunere surprinzatoare pentru functia de viceprimar.

PNL - Dragos Luchian

Practic toate zvonurile de pana acum ce il dadeau ca viceprimar pe dl. Ciubotaru, au cazut, aceasta decizie fiind si pana acum o mare necunoscuta atat pentru bacauani cat si pentru media din Bacau.
Ma asteptam ca macar unele din cotidienele din Bacau, sa publice sambata sau macar azi luni, un CV al noului viceprimar din partea PNL-ului. Insa inca nimic. Sa avem oare un viceprimar atat de necunoscut incat nici macar cei din presa sa nu reauseasca inca sa descopere niscava informatii despre aceasta persoana.
Cred ca cei din conducerea primariei, sau cei din PNL, ne sunt datori noua bacauanilor ca cateva detalii despre calitatile de manager, de lider ,de bun organizator sau orice alte puncte forte, ale domnului Dragos Luchian, puncte au cantarit in luarea acestei decizii.
Prin targ au aparut zvonuri cam cu ce s-a ocupat pana acum, dar mde stim si noi cum este cu zvonurile si mai ales cu raspandacii, cei din urma de multe ori denaturand adevarul. De aceea inca astept din partea cotidienelor locale, si nu numai, mai multe informatii despre domnul Dragos Luchian

Niciun comentariu: