Aliante politice la Bacau - Semnal de Bacău

vineri, 27 iunie 2008

Aliante politice la Bacau

PNL-istii de Bacau, in frunte cu al lor lider Romeo Stavarache, se bat cu pumnul in piept ca au semnat o alianta cu PDL-ul, alianta prin care PNL-ul impreuna cu PDL-ul isi vor imparti in mod egal functiile de viceprimari respectiv functiile de vicepresedinti de Consiliu Judetean.

Astfel ieri a fost convocata sedinta pentru constituirea CJ-ului insa datorita lipsei PSD-istilor nu a putut fi supus la vot alegerea vicepresedintilor.

Se aude ca PSD-istii ar sti ca cei din PNL nu ar dori sa respecte protocolul cu cei de la PDL si de aceea ei asteapta intai sa il vada pe Ionel Palar vicepresedinte iar ulterior, neavand nevoie de voturile PDL-ului in Consiliul Local, sa aleaga de la ei 2 viceprimari.

Azi cand a fost convocata sedinta de constituire a Consiliului Local Bacau cei de la PNL au lipsit in masa, astfel neputand fi alesi cei doi viceprimari ai municipiului Bacau.

Sedintel au fost amanate pentru Luni (Consiliul Judetean) respectiv pentru Marti (Consiliul Local).

Sunt 110% sigur ca si saptaman viitoare (luni, respectiv marti) din lipsa de cvorum unele persoane vor lipsi, fapt pentru care sedintele vor fi din nou amanate 2 zile pentru zilele de miercuri respectiv joi.

Asa e in politica...

Niciun comentariu: