Promisiuni Electorale in Bacau - Semnal de Bacău

duminică, 18 mai 2008

Promisiuni Electorale in Bacau

Pentru primaria Bacau s-a remarcat Romeo Stavarache

2 ma dor tare pe mine

1st : A zis ca pe 1 se inaugureaza Bazinul de inot, insa se pare ca azi 18/05/2008 inca mai este de munca. Probabil il va inaugura vineri inainte de alegeri deoarece unele persoane au inceput sa observe mari nereguli la lucrari (lipsesc blockstarturi, culoarele, etc. : asta dupa unele poze aparute pe internet cu bazinul de inot)
2nd : a zis ca pe 15 se va inaugura pasajul pietonal din fata prefecturii. Azi e 18 si se pare ca mai este de munca, cu siguranta tot in acea vineri va fi deschis. Va fi o mare de betoane si dale, peste care se vor amplasa diverse flori precum acelea ce au fost postate pe trotuarul din fata de la Hotelul Decebal (apropo felicitari pentru acea initiativa, prea multe persoane smekere parcau acolo). Asadar un nou loc gri pe harta orasului. Degeaba fantana arteziana daca nu va fi si iarba... verdeata... Si tot despre acel pasaj pietonal, ati sesizat faptul ca in fata la Hotel Bistrita seara este foarte aglomerat datorita parcarilor si pe stanga si pe dreapta. Chiar nu inteleg de ce primaria a ingustat aceas strada.

Imi place ca mai toti candidatii cu mici exceptii promit SOSEAUA DE CENTURA BACAU chiar daca sunt la primarie sau la CJ.

Niciun comentariu: