Inaugurari Electorale in Bacau - Semnal de Bacău

vineri, 23 mai 2008

Inaugurari Electorale in Bacau

Marti 27 Mai 2008 va avea loc inaugurarea bazinului de inot din Bacau cu o intarziere de 27 ZILE ( de aceste intarzieri am mai vorbit si aici ). La inaugurarea bazinului de inot va fi prezent si premierul Romaniei, dl Calin Popescu Tariceanu pe langa alte multe personalitati. Asadar ne vedem marti seara la bazinul de inot din Bacau.

Tot Marti 27 Mai 2008 vor fi inaugurate si alte obiective de investitii din municipiul Bacau. Astfel dupa ce Premierul va face o baie in bazin, va fi prezent in parcul de la Catedrala Ortodoxa din Bacau, unde va inagura lucrarile de modernizarea a acelui spatiu viran si de il transforma intr-un nou parc pentru cetatenii orasului. Pacat ca acel spatiu a stat asa 4 ani, iar abia acum in al 12-lea ceas se face ceva cu adevarat util.

Daca constructorii ce lucreaza la amenajarea pietei pietonale din centrul orasului si aceasta piata va fi inagurata tot marti. De retinut totusi ca si aici este o intarziere semnficitiva pentru marimea proiectului. Lucrarile trebuiau inaugurate pe data de 15 Mai,dar umbla zvonul ca primaria a demarat lucrarile fara a avea toate avizele, mde doar se controlau pe ei insasi.

Niciun comentariu: